0%
Close Preloader Screen

Информация

Удобство и сигурност за вашия автомобил

Денонощен етажен паркинг “Кирил Дрангов“ се намира само на 90 метра от бул.“Ломско шосе“ и Метростанция „Надежда“. Разположен е на ъгъла на ул.“Кирил Дрангов“ и ул.“Анастас Лозанчев“, като входът е от ул.“Анастас Лозанчев“. На пешеходно разстояние (2 6 мин) се намират спирки на градския транспорт: метро – линия М2, автобус – линия № 86, 285, 26, трамвай – линия № 7.

Паркингът разполага с:

ОБЩО МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ

ПОКРИТИ МЕСТА

ОТКРИТИ МЕСТА

Още информация за откритите места

48 от тях са разположени веднага след входа от ул.“Анастас Лозанчев“, а останалите 74 се намират на най горното Ниво 4 на паркинга. За осигуряване на тяхното безпроблемно ползване през зимните месеци, рампата е с инсталирано подово отопление.

МЕСТА ЗА ЕПС

Още информация за ЕПС места

С възможност за зареждане на Електрически превозни средства (ЕПС) са 32 места за
паркиране, които са оборудвани със зарядни станции с мощност 3.7 – 22 kW.

За удобство на ползвателите паркингът разполага с пешеходен вход/изход, както към ул.“Анастас Лозанчев“, така и към ул.“Кирил Дрангов“. Отново за удобство на ползвателите, двете точки за пешеходен достъп се обслужват от отделни стълбищни клетки, разположени разнопосочно от двете страни на паркинга. Вертикалната комуникация се обслужва от 8 местни асансьори, осигуряващи достъпност за хора в неравностойно положение.

Паркингът предлага денонощни абонаменти – месечен, тримесечен, седмичен – вашето място остава запазено само за вашия автомобил и почасово платено паркиране. Обектът е изцяло автоматизиран и се обслужва от система за контрол на достъпа и заплащане на паркирането. Въпреки това, в случай че имате нужда от съдействие, може да се свържете с наш оператор, който ще Ви помогне и асистира.

Разпределения на местата по етажи:

Паркингът се стопанисва от общинското търговско дружество „Софийски имоти“ ЕАД. Той е изграден от дружеството, като част от програмата на Столична община за осигуряване на допълнителни места за паркирани в кварталите и има за цел да бъде в услуга на гражданите и гостите на квартала и столицата, да облекчи паркирането в района, да помогне за освобождаването на зелени площи и тротоари от паркирали превозни средства. Проекта е реализиран, както със собствени на „Софийски имоти“ ЕАД средства, така и с финансиране по Оперативна програма „Региони в растеж 2014 – 2020“.

Банкова сметка
„Първа инвестиционна банка” АД
Титуляр: „Софийски имоти“ ЕАД
IBAN: BG94 FINV 9150 10BG N004 82
BIC: FINVBGSF
Основание: „Поръчка № …….. за ПМ ……“
*(ако наредителят е различен от титуляра по договора за наем, в основание се вписват и имената на титуляра)

Бърза поръчка

Add a product in cart to see here!
0