0%
Close Preloader Screen

Зареждане на ЕПС

Удобство и сигурност за вашия автомобил

С възможност за зареждане на Електрически превозни средства (ЕПС) са 32 места за паркиране, които са оборудвани със зарядни станции с мощност 7.4 и 22 kW.

Монтирани са 12 станции (споделени всяка за 2 места), които предлагат АС зареждане с мощност до 7.4 kW, от произведеният в България модел EV7, който е най малката смарт зарядна станция на пазара. Монтирани са 8 станции, които предлагат бързо АС зареждане с мощност до 22 kW, от произведеният в България модел EV22, който бързо се налага като едно от най-добрите решения за монтаж на публични локации. Основна заслуга за това е удобният им дизайн, надеждността и възможността за връзка с операторски софтуер за управление на зарядни станции.

Цената за зареждане се заплаща отделно от цената за паркиране и е обявена в мобилното приложение на EVPoint.

Стартирането на зарежданията е изключително лесно и удобно чрез мобилното приложение на EVPoint. Платформата Ви дава възможност да следите и да контролирате дистанционно процеса на зареждане на Вашия електромобил. От комфорта на Вашия смартфон можете да стартирате или да прекратите сесията на зареждане от разстояние във всеки момент, да откривате всички локализирани точки за зареждане, да създадете списък с любими зарядни локации, както и да преглеждате детайлна история на всички зареждания.
Приложението е достъпно за Android и iOS.

Стартирай зареждането!
Когато си на място, сканирай QR кода на зарядната точка и стартирай зареждането. По време на сесията виждаш скоростта на зареждане, заредения ток и сумата.

Открий зарядна точка

С EVPoint откриваш лесно най-удобните точки за зареждане с възможност за търсене по тип конектор, мощност и др. Само с едно докосване навигираш до избраната локация и можеш да заредиш!

Любими локации

Можеш да добавиш дадена локация в своя списък с Любими места за зареждане. След това от менюто Любими лесно можеш да откриеш запазена локация и да навигираш до нея.

Стартирай зареждането!

Когато си на място, сканирай QR кода на зарядната точка и стартирай зареждането. По време на сесията виждаш скоростта на зареждане, заредения ток и сумата, ако зареждането е платено.

Цена и плащане

Много от зарядните точки са безплатни, а цените на останалите виждаш приложението. Плащаш лесно и удобно с дебитна или кредитна карта, която можеш да запазиш в приложението.

История на зарежданията

С EVPoint имаш бърз достъп до статистики и историята на своите зареждания. Можеш лесно да навигираш до дадена локация, където вече си зареждал, за да заредиш отново там!

Корпоративни клиенти

Дай възможност на своите служители да зареждат лесно с EVPoint. На края на месеца получаваш фактура и специална отстъпка от сумата на всички зареждания.

Бърза поръчка

Add a product in cart to see here!
0