0%
Close Preloader Screen

Въпроси

Удобство и сигурност за вашия автомобил

Къде се намира паркингът?

Паркингът се намира в жк.Надежда 1, на ъгъла на ул.“Кирил Дрангов“ и ул.“Анастас Лозанчев“, само на 90 метра от бул.“Ломско шосе“ и Метростанция „Надежда“. Входът е от ул.“Анастас Лозанчев“.

Как да паркирам на паркинга?

Ако ще използвате паркинга краткосрочно, местата предвидени за почасово паркинга се намират веднага след входната бариера, вляво и вдясно. Ако сте абонат с месечен или седмичен абонамент, заповядайте вътре в сградата, където може да паркирате на своето място.

Кои превозни средства са позволени за паркиране в паркинга?

На територията на паркинга могат да паркират само превозни средства от категория В и В1.

Как да платя за престоя на паркинга?

Заплащането на престой се извършва на станциите за плащане, които са разположени на Ниво 1, пред входовете на източно и западно стълбище.

Как да стана абонат?

Първоначален абонамент за определен период (месечен, тримесечен, седмичен) може да закупите онлайн чрез нашата интернет страница, в секция „ЦЕНИ“ или на тел. 02 93 77 801. Подробна информация може да откриете в секция „ЦЕНИ“.

Къде мога да платя своя абонамент?

Своя абонамент може да плащате онлайн чрез нашата интернет страница, по банков път по сметката на  дружеството или в брой в офиса на дружеството.  Подробна информация може да откриете в секция „ЦЕНИ“.

Към кого да се обърна при затруднения?

При затруднения позвънете на 02 93 77 801. Наш оператор ще ви помогне и асистира.

Бърза поръчка

Add a product in cart to see here!
0